Tijdens de komende editie van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen wordt het voor u als bezoeker makkelijk om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘smartbadge technologie’ kan u op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die u bij binnenkomst heeft ontvangen.

Na afloop van het bezoek ontvangt u alle informatie van de gescande stands direct in uw mailbox. De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker wel relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘smartbadge technologie’ loopt u daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

WAT DOET UW BADGE LEZER?

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

HOE WERKT HET?

Door uw badge eenvoudig te scannen met badgelezer van de desbetreffende exposant ontvangt u de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) aan het einde van de dag via e-mail.

uw voordelen

Uw badge is uw virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi

U weet perfect welke stands u bezocht heeft. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek

Geen spam. U ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse heeft getoond

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u bezocht heeft

Scroll naar top