RMV Gorinchem is hét regionale netwerkevent voor jou als brancheprofessional uit de rund- en melkveehouderij. Met een ruim aanbod aan exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar je in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, iedereen uit de branche ontmoet. Naast de exposanten vind je een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen jouw bedrijf met o.a. onderwerpen als gras-en ruwvoer, digital farming en dag voor de geitenhouderij.

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken Rundvee & Mechanisatie Vakdagen een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet natuurlijk de innovatie wall niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer op de hoogte van de nieuwste machines, producten, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen jouw branche

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens deze editie  staan kennis, innovaties en Productlanceringen centraal. Op het gras en ruwvoer demoplein komen al deze punten aanbod.

 

Ook is er een kennistheater waar verschillende onderwerpen worden behandeld die jouw als veehouder bezig houden

Je ziet, ook tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen  staat beleving weer centraal op de beursvloer. Bekijk het programma hier!

Bezoek RMV Gorinchem

Het beste van de rundveehouderij komt samen tijdens Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. 

Scroll naar top