Waarom bezoeken?

RMV Gorinchem is hét regionale netwerkevent voor de agrarische sector. Met ruim 400 exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar je alle topspelers van de branche ontmoet. Naast de exposanten vind je een uitgebreid kennisprogramma waardoor je niet alleen geïnspireerd en gemotiveerd wordt, maar ook praktische handvatten aangereikt krijgt zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor de toekomst. Even rondneuzen, handen schudden of specifieke kennis ophalen. Het kan allemaal!

Innovatie en inspiratie

Interessante kennissessies, workshops en demonstraties maken RMV Gorinchem een waardevol evenement om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en innovaties in de sector te ontdekken.

En vergeet natuurlijk de innovatieroute niet. Na een bezoek aan de beurs ben je weer helemaal op de hoogte en klaar voor de toekomst!

Beleving

De vakbeurs barst van de beleving. Tijdens de 15e editie in 2019 waren er twee nieuwe kennistheaters. Het theater ‘KUIP’ waar de gezondheid van de koe centraal stond en het theater ‘Internet of Things’ waar de bezoeker een kijkje in de toekomst kreeg. 

Ook tijdens RMV Gorinchem 2020 staat beleving weer centraal op de beurs. We zijn nog druk bezig met de programmering voor deze feestelijk 15e editie. Houd de website in de gaten!

Scroll naar top