JODOCO NV / P. van der Kooij Groep BV

Over ons

Jodoco NV is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de productie van innovatieve voormengsels en aanvullende diervoeders. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke Betaine. Dit is een plantenextract dat ontstaat bij de winning van sucrose uit suikerbieten. Betaine wordt in melkveevoeding ingezet omwille van:
– de positieve werking op de verteerbaarheid van vezels
– het gunstig effect op de propion- en azijnproductie in de pens
– de ondersteuning bij hittestress dankzij de osmotische actieve eigenschappen, met behoud van melkproductie

Ruval, rijk aan Betaine, zorgt voor een betere pensefficiëntie en meer melkopbrengst bij herkauwers. Besparen op voerkosten kan met Ruval Plus en Ruval Max.

Ruval Plus is de eiwitaanvulling in uw rantsoen. Het is een vloeibaar mengvoer dat de voordelen van eiwitaanvulling en broeiremmer combineert in energierijke ranstoenen (snijmais/perspulp).

Ruval Max is de energierijke aanvulling van eiwit in uw rantsoen. Dit vloeibare mengvoer combineert de voordelen van eiwit- en energie-aanvulling en broeiremmer.

Producten worden op maat aangeboden. Hiervoor wordt een rantsoencheck uitgevoerd waarbij het gemengde rantsoen aan het voerderhek bemonsterd en geanalyseerd wordt. Met de gemeten waardes aan het voederhek weet je onmiddellijk of het berekende rantsoen ook effectief beschikbaar is voor de koe. Indien nodig kan het rantsoen efficiënt bijgestuurd worden.

Meer info op www.jodoco.com

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top