ProfiNRG

Over ons

10 jaar boerenverstand van zonne-energie, dat merk je!

Bent u agrariër of eigenaar van vastgoed met een groot dakoppervlak? Wilt u flink besparen op uw energiekosten en vindt u duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor een zonnepaneleninstallatie (PV-installatie) van ProfiNRG. Wij plaatsen al jaren succesvol grootschalige, kwalitatief hoogwaardige zonnepaneleninstallaties. Met mooie rendementen als resultaat.

Dat is ProfiNRG

Uw agrarisch bedrijf of onroerend goed ombouwen tot een zonne- energiecentrale vraagt een flinke investering. Dus wilt u zekerheid dat u de beste PV-installatie krijgt en dat het installatieproces van begin tot eind goed geregeld is. ProfiNRG is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en actuele technische kennis, die niet in standaard oplossingen denkt maar maatwerk biedt.

Optimaal rendement

Wij ontwerpen precies de installatie die u nodig heeft en verzorgen het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak. PV-installaties van ProfiNRG geven u een optimaal rendement, dankzij de efficiënte, moderne omvormers die we toepassen. Onze opbouw zorgt voor hoge efficiency en lage onderhoudskosten.

Snelle koppeling aan het net

Juist bij grootschalige installaties moet het systeem zo snel mogelijk aan het elektriciteitsnetwerk worden gekoppeld, om de kosten tijdens de bouwperiode zo laag mogelijk te houden. Dat vraagt een gedetailleerd, goed voorbereid en gefaseerd bouwproces, zodat u de zonnepaneleninstallatie per fase in gebruik kunt nemen. Onze projectmanagers en werkvoorbereiders zorgen daarvoor en regelen voor u een probleemloze aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top