Agrariërs hebben beurzen gemist

Bron: (Prosu Databased MarketingAgrariërs kijken uit naar contact met collega’s en leveranciers, 2021)

De populariteit van fysieke beurzen blijft groot… agrariërs kijken uit naar contact met collega’s en toeleveranciers. We hebben ervoor gekozen om vooral te investeren in een veilig evenement dat nog beter inspeelt op de beursdoelstellingen van melkveehouders en exposanten. Zowel oog voor het gezellige netwerkmoment, als innovatief, toekomstgericht en inspirerend voor de veehouder, akkerbouwer en erfbetreder. Kan jij ook niet wachten om de hele rundvee sector weer te ontmoeten?

 

We hebben inmiddels al ruim 400 inschrijvingen voor beide vakbeurzen in Hardenberg en Gorinchem. Nieuw dit jaar zijn o.a. exclusieve side events waaronder; Smart (Animal) Farming, Gras- en Ruwvoer zones op de beursvloer en een Kalf Lounge voor de vleeskalverhouderij.

 

Dit jaar vieren wij onze beide jubileumedities. De RMV Hardenberg vindt dit jaar plaats op 26, 27 en 28 oktober en de RMV Gorinchem op 23, 24 en 25 november. Het is weer even geleden… gelukkig is er weer licht aan het einde van de tunnel binnen de evenementenbranche.

 

Jubileumeditie RMV Hardenberg
Jubileumeditie RMV Gorinchem

Wij kijken enorm uit naar eindelijk weer eens een netwerk- en kennisdelingsmoment
voor de agrarische sector dit najaar. Jij ook?

 

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,
Het team van RMV

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top