ABAB Accountants en Adviseurs

Over ons

ABAB, allround en alert!

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over vijftien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering, die met hen vooruitkijkt om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB voor de melkveehouderij
ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de melkveehouderij. Of uw bedrijf nu werkt met een melkrobot, gespecialiseerd is in jongveeopfok of vleesvee of dat u nu juist een biologisch melkveebedrijf of een kaasmakerij heeft, ABAB heeft de juiste specialisten voor u in huis.

Samen met u gaat ABAB graag de uitdaging aan om uw kansen optimaal te benutten. ABAB wijst u op subsidiemogelijkheden en mogelijke fiscale voordelen. We houden u op de hoogte van vernieuwde wet- en regelgeving. Ook kijken we samen met u hoe u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren. Het resultaat is dat u met plezier kunt ondernemen. Onze diensten:
– opstellen van de jaarrekening;
– belastingaangifte;
– ABAB Internetboekhouden;
– Mijn ABAB;
– branchemonitor melkveemonitor, rosekalverenmonitor, witvleesmonitor en vleesveemonitor;
– dossier;
– payroll en hr;
– totaaladvies.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op