Bodemkracht

Bodemkracht

Over ons

Wij zijn vier loonwerkers uit het Groene Hart en werken sinds jaar en dag samen in hetzelfde gebied. Ieder op zijn manier met zijn specialisme. Alle vier hebben wij een warm hart voor de agrarische sector. Deze passie heeft ons samengebracht.

Een aantal jaar geleden hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of wij de agrarische klant meer kunnen bieden dan alleen de diensten die wij verrichten: wij willen graag verder dan dat. Door middel van goede analyses, een goed advies uitbrengen zodat er meer rendement behaald kan worden uit de bodem en gewas. Dit heeft er voor gezorgd dat Bodemkracht is ontstaan. Samenwerken aan een duurzame toekomst. Puur omdat wij u graag willen helpen en mee willen gaan met de tijd. Wij maken ons (of u) graag klaar voor de toekomst.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Kraanmachinist

Kraanmachinist

Wij zijn op zoek naar een kraanmachinist om ons hechte team te komen versterken. Als kraanmachinist kom je te werken bij een organisatie waar het familiegevoel in het DNA zit. Wij werken hard maar vinden onze medewerkers heel belangrijk!

Wij zijn gespecialiseerd in grondverzet & cultuurtechniek, agrarische dienstverlening en Mestdistributie & transport. Als kraanmachinist werk je mee op (vaak) onze eigen projecten, denk hierbij aan baggerwerken, kadeverbeteringen en herinrichting van terreinen. Wij kijken graag naar je kwaliteiten en waar je passie ligt. Het kan dus zijn dat je een zeer ervaren machinist bent en zelf-standig een (eigen) werk van het begin tot het eind kunt maken op een rupskraan. Als blijkt dat een 8 tonner jou beter past, dan hebben wij daarin ook mogelijkheden.

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan gewoon eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de tafel! Bel naar 0172-602597 en vraag naar Mandy.

Lees verder »
Tractorchauffeur

Tractorchauffeur

Onze medewerkers werken in een hecht team. Er wordt bij ons hard gewerkt, maar doordat wij werken in korte lijnen kunnen er snel beslissingen genomen worden. Wij zijn een familiebedrijf en kennen de mensen die bij ons werken. Meer dan de helft is langer dan 10 jaar bij ons in dienst. Veel mensen zijn hier als (jonge) medewerker komen werken en hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied waar hun interesse ligt. Dan ga je met plezier naar je werk.

Wij zijn op zoek naar een tractorchauffeur uit de sector. Jij weet dus wat voor werk dit inhoudt, al kan dat bij ons erg divers zijn. En ook hier kijken wij weer naar jouw kwaliteiten en waar jouw interesses liggen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel naar 0172-602597 en vraag naar Mandy. Wie weet zit jij binnen de kortste keren bij ons op de tractor!

Lees verder »
Planner (agrarisch) transport

Planner (agrarisch) transport

Per jaar verrijden wij ongeveer 210.000 m3 mest, waarvan de meeste kuubs tussen maart en september worden verreden. In september start de bietencampagne waar een aantal chauffeurs aan mee rijden. Andere chauffeurs rijden door in de mest of rijden op onze projecten en in de verhuur.

De echte planpiek voor jou is tijdens het mestseizoen. Als je agrarische affiniteit hebt, helpt dat natuurlijk wel. Je werkt nauw samen met onze agrarische adviseur. In 2023 wacht er ook nog een leuke uitdaging op je: het digitaliseren van de mestregistratie.

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan gewoon eens contact met ons op, misschien zit jij binnenkort bij ons aan de tafel. Bel naar 0172-602597 of stuur je cv naar hr@loonbedrijfvanvliet.nl.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top