CalfOTel

Over ons

CalfOTel®, de specialist in kalverhokken. Met een duidelijke visie op kalverhuisvesting ontwikkelt CalfOTel® producten waarbij hygiëne, diergezondheid en gebruiksgemak centraal staan. Kalverhokken waarin de dieren gezond en snel kunnen uitgroeien tot de beste melkkoeien voor de toekomst. Happy Calf, Happy Farmer!

Het assortiment bestaat uit individuele-, duo-, hybride- en groepskalverhokken. Daarnaast is er een complete lijn met bijbehorende accessoires. Ons geheim: topkwaliteit polyester en een gepatenteerd hekwerk. Onze kalverhokken worden gemaakt van glasvezelversterkt polyester. Dit heeft een aantal eigenschappen, die dat materiaal bijzonder geschikt maakt voor de vervaardiging van de CalfOTel® kalverhokken. Het materiaal is extreem sterk, duurzaam én kaatst zonlicht af. Zelfs bij grote warmte blijft het koel in een CalfOTel® kalverhok! Daarnaast garanderen de openingen voor in het hok de juiste luchtdoorstroming. De gladde, keiharde toplaag zorgt er ook voor, dat de vorming van (haar)scheuren of kieren wordt voorkomen. Bacteriën hebben geen kans en reinigen gaat zeer gemakkelijk. De CalfOTel® hekwerken zijn zo slim dat we er patent op hebben verkregen (EP 1.138.196). Het voorhek wordt eenvoudig uitgenomen om het kalf op te sluiten in het hok. Het hek wordt vervolgens eenvoudig opgeklapt over het hok, om het stro te verwijderen. Door het praktische ontwerp kan het hok met hekwerk als complete eenheid, mede dankzij de wielen, verplaatst worden voor reiniging.

CalfOTel heeft een neus voor innovaties. Om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt onderhoudt CalfOTel intensief contact met veehouders, voerleveranciers, wetenschappers en dierenartsen. Hierdoor zijn wij in staat om steeds betere en gebruiksvriendelijkere systemen te ontwikkelen, die veehouders helpen bij het optimaal opfokken van kalveren tegen zo laag mogelijke kosten.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top