De Heus Voeders BV

De Heus Voeders BV

Over ons

Als familiebedrijf in diervoeding leveren we een groeiende bijdrage aan het duurzaam produceren van veilig en gezond voedsel.

Dit doen wij door onze klanten – de producenten van vlees, vis, melk en eieren – voortdurend verder vooruit te helpen en door kwaliteit, transparantie en samenwerking in de gehele voedselvoorzieningsketen continu te verbeteren. Elke dag werken we aan een betere toegang tot veilig en gezond voedsel voor een groeiende wereldbevolking. Dat doen we door onze klanten te voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben om voor hun dieren te zorgen en hun bedrijf duurzaam te ontwikkelen.

Gemarkeerd product

Vacatures

Magazijnchef Veghel

Magazijnchef Veghel

Voor onze moderne Premix fabriek op onze productielocatie in Veghel zoeken we een Magazijnchef. Als Magazijnchef ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare inkomende en uitgaande productenstroom (in- en uitslag, monsterneming, voorraad) waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je geeft leiding aan de warehouse activiteiten en neemt zo nodig deel hieraan. Je werkt met een klein team en door je enthousiasmerende inzet en goede communicatieve vaardigheden maak je er een slagvaardige warehouse eenheid van. Het continu op zoek gaan naar verbetermogelijkheden zit daarbij in jouw DNA.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top