De Keizer Vee B.V.

De Keizer Vee B.V.

Over ons

De Keizer Vee is een modern internationaal veehandelsbedrijf. We verzorgen de aankoop en afzet van alle soorten rundvee. Van kalf tot koe. Of het nu gaat om melk- en fokvee, vleesvee, gebruiksvee of slachtvee. Passie voor vee en vakkennis zorgen ervoor dat wij graag uw partner willen zijn bij de aankoop en afzet van uw vee. Door jarenlange ervaring hebben we veel vakkennis en een uitgebreid netwerk in de vee- en vleessector opgebouwd. Als familiebedrijf streven we naar lange termijn relaties met onze partners waarbij betrouwbaarheid en transparantie voorop staan.

Dierenwelzijn
We hebben dierenwelzijn tot een speerpunt in ons beleid gemaakt en stellen alles in het werk om dit te optimaliseren. Dat doen we niet alleen om ons te conformeren aan de Nederlandse regelgeving, maar juist omdat we geloven dat optimalisatie van dierenwelzijn bijdraagt aan een langere levensduur. Optimalisatie van dierenwelzijn zorgt voor lagere veeartskosten en vermindering van medicijngebruik. Het bevorderen van dierenwelzijn is onlosmakelijk verbonden met duurzaam produceren.

Bio-veiligheid
De Keizer Vee neemt alle mogelijke maatregelen om het risico op insleep en verspreiding van ziekteverwekkers binnen het bedrijfsproces te minimaliseren. Dat begint bij een efficiënte planning en samenwerking met transporteurs en verzamelplaatsen die bio-veiligheid ook hoog in het vaandel hebben staan. Om bio-veiligheid te waarborgen is het van belang dat dit proces aandacht krijgt van producent tot afnemer.

Familie de Keizer
De historie van De Keizer Vee gaat inmiddels zo’n 40 jaar terug. Pater familias Marco de Keizer heeft het vak geleerd op de veemarkten die hij dagelijks bezocht. Tot de mond- en klauwzeercrisis in 2001 hebben veemarkten en veilingen een cruciale rol gespeeld in de verwaarding van vee. Zoon Niek de Keizer kreeg de liefde voor dieren met de paplepel ingegoten en wist een koe al op jonge leeftijd op waarde te schatten. In 2020 heeft hij een meerderheid van de aandelen overgenomen en zet hij het bedrijf met dezelfde passie voort. Als familiebedrijf vinden we zorg voor elkaar en transparantie in ons doen en laten belangrijke kernwaarden.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top