Engeldot Technische Groothandel

Engeldot Technische Groothandel

Over ons

Engeldot Technische Groothandel is specialist, adviseur en leverancier op het gebied van een groot scala aan technische producten en projecten. Enkele grepen uit ons assortiment zijn pompen, riolering, drainage, infiltratie, beregening, slangen en verlichting. Daarnaast leveren wij maatwerk op het gebied van beregening, infiltratie, leidingsystemen en andere innovatieve agrarische oplossingen als kuilafdekslangen, dakkoeling, voerhekkoeling, vulsysteem voermengwagen en roosterbevochtiging.

Onze voornaamste klantengroepen zijn agrariërs, hoveniers, kwekerijen, bouwbedrijven & installateurs, loonwerkers, recreatiebedrijven en de retail. Door onze continue vernieuwingsdrang zijn wij in staat om de nieuwste producten te kunnen bieden welke voldoen aan de hoogste eisen. Bovendien hebben wij de kennis, materialen en expertise in huis om oplossingen te ontwikkelen voor (vak)specifieke problemen.

Dergelijke problemen inspireren ons om te innoveren. Wij hechten dan ook veel waarde aan nauw contact met de klant; zo kunnen wij altijd tot de beste oplossing komen en blijven wij op de hoogte van wat er speelt bij bedrijven in de sector. Zo kunnen wij het verschil maken en blijven wij een relevante partner voor alle agrarische- en technische bedrijven in heel Nederland en omstreken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top