Geurts Mengvoeders

Over ons

Actief
Geurts Mengvoeders is een vooruitstrevend bedrijf, continue op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw bedrijfsresultaat te verbeteren. Onze medewerkers zijn jonge, actieve mensen die met u meedenken en graag een uitdaging aan gaan.

Actueel
Wij zijn ons bewust van de constante stroom aan veranderingen binnen de sector. Door snel te reageren op nieuwe zaken kunnen wij u tijdig informeren over de mogelijke gevolgen van deze veranderingen voor uw bedrijfsvoering.

Ook de samenstellngen van de mengvoeders worden aangepast aan de steeds strengere kwaliteitseisen.

Adviserend
Geurts Mengvoeders is een middelgroot bedrijf, waardoor onze adviseurs dicht bij de klanten staan en een persoonlijke, intensieve begeleiding gerealiseerd wordt. Ook de directie van Geurts Mengvoeders komt dagelijks bij de klanten in de stal. Door deze manier van begeleiden worden verbeterpunten in uw bedrijfsvoering snel herkend en kan tijdig actie ondernomen worden.

De begeleiding van Geurts Mengvoeders is zeer parktijkgericht. Door een regelmatige beoordeling van de dieren in de stal en rekening te houden met specifieke kenmerken van uw bedrijf, krijgt u een advies waar u mee vooruit kunt.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top