ProfiNRG

Over ons

10 jaar boerenverstand van zonne-energie, dat merk je!

Bent u agrariër of eigenaar van vastgoed met een groot dakoppervlak? Wilt u flink besparen op uw energiekosten en vindt u duurzaamheid belangrijk? Kies dan voor een zonnepaneleninstallatie (PV-installatie) van ProfiNRG. Wij plaatsen al jaren succesvol grootschalige, kwalitatief hoogwaardige zonnepaneleninstallaties. Met mooie rendementen als resultaat.

Dat is ProfiNRG

Uw agrarisch bedrijf of onroerend goed ombouwen tot een zonne- energiecentrale vraagt een flinke investering. Dus wilt u zekerheid dat u de beste PV-installatie krijgt en dat het installatieproces van begin tot eind goed geregeld is. ProfiNRG is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring en actuele technische kennis, die niet in standaard oplossingen denkt maar maatwerk biedt.

Optimaal rendement

Wij ontwerpen precies de installatie die u nodig heeft en verzorgen het complete proces van ontwerp en planning tot montage en nazorg. We staan bekend om onze snelle realisatie, dankzij onze projectmatige aanpak. PV-installaties van ProfiNRG geven u een optimaal rendement, dankzij de efficiënte, moderne omvormers die we toepassen. Onze opbouw zorgt voor hoge efficiency en lage onderhoudskosten.

Snelle koppeling aan het net

Juist bij grootschalige installaties moet het systeem zo snel mogelijk aan het elektriciteitsnetwerk worden gekoppeld, om de kosten tijdens de bouwperiode zo laag mogelijk te houden. Dat vraagt een gedetailleerd, goed voorbereid en gefaseerd bouwproces, zodat u de zonnepaneleninstallatie per fase in gebruik kunt nemen. Onze projectmanagers en werkvoorbereiders zorgen daarvoor en regelen voor u een probleemloze aansluiting op het elektriciteitsnetwerk.

Gemarkeerd product

Vacatures

cropped-106

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER ZONNEPARKEN

Sunvest, een dochteronderneming van ProfiNRG, is een van de leidende project ontwikkelaars van zonneparken in Nederland. Sunvest is een van de leidende projectontwikkelaars van zonneparken in Nederland. Sunvest
onderscheid zich door het ontwikkelen en exploiteren van “Natuurlijke” Zonneparken. Natuurlijke Zonneparken zijn parken, die zeer goed landschappelijk en maatschappelijk zijn ingepast in hun omgeving. Met deze werkwijze heeft Sunvest in korte tijd in Nederland een portfolio opgebouwd van meer dan 500 MW aan zonneparken. Recentelijk is er besloten om ook actief te worden op de Belgische en Franse markt. Voor de Nederlandse markt zoeken we een business development manager.

Lees verder »
cropped-105

Meewerkstage Sales

ProfiNRG is één van de leidende en meest succesvolle zonne-energie bedrijven in Nederland, gevestigd in Utrecht. ProfiNRG richt zich vooral op grootschalige projecten. We zijn een van de weinige Nederlandse partijen die grotere zonneparken bouwt en onderhoudt.

Omschrijving
Als sales stagiaire van ProfiNRG ondersteun je het sales team met alle voorkomende werkzaamheden, waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen binnen een gedreven team. Je ontzorgt je collega’s door commerciële werkzaamheden te verrichten, zoals het voeren van eerstelijns verkoopgesprekken, het verzamelen van data en het maken van ontwerpen van zonnesystemen voor grootzakelijke klanten. Uiteraard krijg je de begeleiding die erbij hoort en een gedegen inwerkperiode. Daarnaast geven we je de ruimte om te werken aan eigen opdrachten. Samen werken wij naar een goed resultaat zodat jij je stage positief kan afronden.

Lees verder »
cropped-104

ERVAREN SERVICEMONTEUR VOOR DE ENERGIETRANSITIE

ProfiNRG is één van de leidende en meest succesvolle (zonne) energiebedrijven in Nederland, gevestigd in Utrecht. ProfiNRG is meer dan 10 jaar actief met het ontwikkelen, verkopen, realiseren en onderhouden van grootschalige zonne-energiesystemen op daken en op grond in Nederland. Vanwege de aanhoudende groei en toenemende complexiteit van onze projecten zijn wij op zoek naar een ervaren servicemonteur als versterking voor ons team operation & maintenance. Als ervaren servicemonteur coach je de andere monteurs en zorg je voor het technisch optimaal functioneren van al onze zonne-energiesystemen. ProfiNRG is een snel groeiend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top