Proflex Betonproducten BV

Proflex Betonproducten BV

Over ons

Proflex, specialist in milieu- en diervriendelijke stalvloeren voor de rundveehouderij.
Het team van Proflex bestaat uit mensen met vele jaren ervaring in de agrarische sector. Uit die ervaring leerden onze mensen, dat de uitvoering van stalvloeren beter kan. Proflex, professioneel advies met een flexibele instelling.

Het resultaat: stalvloeren met een verhoogd dierenwelzijn, verbeterde milieuvriendelijkheid, meer onderhoudsgemak en optimaal werkcomfort.

De Proflex MeadowFloor is een emissiearme, koevriendelijke roostervloer, die uitblinkt in mestdoorlaat, beloopbaarheid, dierenwelzijn, milieuvriendelijkheid, werkcomfort en onderhoudsgemak. De roostervloer, die bestaat uit een betonrooster gecombineerd met rubber en composiet, verbetert het loopcomfort, de klauwgezondheid en de reinheid van de koeien aanzienlijk. Het verhoogde welzijn van de koeien heeft daardoor ook een gunstig effect op de melkproductie en de levensduur van uw koeien.

Het grote voordeel van de MeadowFloor is de snelle afvoer van mest en urine naar de afgesloten put, waardoor de emissie van ammoniak sterk afneemt en daardoor een gunstig effect heeft op het milieu.

De emissiefactor van de MeadowFloor bedraagt 6,0 kg NH3 per dierplaats per jaar.

De MeadowFloor heeft een definitieve erkenning gekregen onder BWL nr. 2015.05.V1

Inmiddels wordt de MeadowFloor dagelijks door tienduizenden koeien belopen in binnen- en buitenland en is de roostervloer op meerdere plaatsen in Nederland, Duitsland, België en daar buiten te bezichtigen.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top