Quality Calf

Over ons

Een kennispartner die letterlijk naast de boer in de stal staat, dat is Quality Calf in een notendop.

Wij combineren onze jarenlange ervaring en specialistische kennis met een aanpakken-
mentaliteit die melkveehouders écht verder brengt.
Het QC team bestaat uit 4 gemotiveerde kalveropfok-adviseurs, die dagelijks door heel het land actief zijn om service op maat te verlenen aan onze klanten. Quality Calf zet graag dat stapje extra, met veel plezier, want daar doen we het juist voor!”

Quality Calf helpt en adviseert veehouders met ambitie die hoge eisen durven te stellen aan hun kalveropfok, op gebied van voeding, verzorging en huisvesting. Samen met de boer zetten wij haalbare stappen die passen bij zijn of haar bedrijf. Vaak is er met kleine aanpassingen (in de stallen, in de voerstrategie en verzorging) al veel winst te behalen.

Naast kennispartner is Quality Calf ook leverancier van innovatieve, hoogwaardige producten. Zo leveren wij onze eigen QC Quality Milk kalverenmelkpoeder (private label), kalverbrokken volgens eigen receptuur en talloze kwaliteitsproducten – bijvoorbeeld op gebied van huisvesting – die bijdragen aan de optimale verzorging van het kalf. Onze kalvermelkvervangers bevatten bovendien geen genetisch gemodificeerde elementen en kunnen dus ook toegepast worden bij melkproductie volgens de VLOG-standaard. Indien gewenst is dit voor de kalverbrok ook mogelijk.

Kortom: met Quality Calf kan uw melkveebedrijf rekenen op een totaalleverancier voor optimale kalveropfok, zodat u uw kalf efficiënt kunt laten opgroeien tot een hoogwaardige, duurzame koe. Een goed begin is immers het halve werk.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top