Royal GD

Over ons

Gezonde dieren staan aan de basis van een duurzame veehouderij. Melkkoeien die gezond zijn produceren optimaal, en verhogen uw werkplezier en -gemak. GD streeft naar een wereld waarin diergezondheid vanzelfsprekend is.

Graag helpen wij u diergezondheidsproblemen te voorkomen, en zieke dieren zo snel mogelijk weer op de benen te krijgen. Met tankmelkprogramma’s en losse labonderzoeken bieden we melkveehouders inzicht in diergezondheid op koppel- of koeniveau. Dit geeft handvatten om gericht bij te sturen en de diergezondheid naar een hoger niveau te tillen. Ook delen we graag onze kennis met u: over verschillende dierziekten, een optimaal diergezondheidsmanagement en diergezondheidsmonitoring. Zo lopen we samen met u voorop in diergezondheid.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Business Developer

Als Business Developer draag je bij aan de meerjaren visie en realiseren voor het toegewezen aandachtsgebied. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren en ontwikkelen van nieuwe businesskansen, in het bijzonder in samenwerking met integraties en buitenlandse laboratoria. Hierin ontwikkelt GD zelf concepten die vervolgens via distributeurs in de markt worden gezet. Vanuit een veterinaire invalshoek lever je een cruciale bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van de internationale ambitie van GD. Je geeft waar mogelijk inhoudelijk advies bij de ontwikkeling van Business Development.

Lees verder »

Projectmanager Onderzoek

Als Projectmanager Onderzoek ben je verantwoordelijk voor het initiëren, acquireren en realiseren van (extern) gefinancierde onderzoeksprojecten. Je hebt een stevig wetenschappelijk profiel en ervaring met het ontwikkelen van diermodellen. Je bent het aanspreekpunt voor publieke en private organisaties. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de verschillende sectoren en de afdeling R&D en bent gewend om op verschillende niveaus (interne) verantwoording af te leggen over de status van de projecten.

Je geeft leiding aan een groep van 8 betrokken, zelfstandige projectleiders, waarbij je onder meer inhoudelijk sparringpartner bent, en anderzijds het overzicht weet te behouden over de verschillende projecten en het team weet te coachen in hun (individuele) ontwikkeling.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top