Salco B.V.

Over ons

Waar Salco voor staat:
Salco B.V. staat voor meer dan 40 jaar oerdegelijke Nederlandse kwaliteit op het gebied van industriële schuifdeuren en industriedeuren.

De producten van Salco:
Deuren voor geconditioneerde bewaarplaatsen, zoals koelcellen, vriescellen en gasdichte (CA-ULO) opslag, deuren voor de Utiliteitsbouw en deuren voor agrarische gebouwen zoals veestallen, aardappelopslag en bollenteelt.

Nieuwe ontwikkelingen
In stallen wordt tegenwoordig steeds meer geautomatiseerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan de melk- en voerrobots worden toegepast. Met een elektrisch bediende schuifdeur kan een voerrobot volledig zelfstandig de schuifdeur open sturen. Een slimme elektrische bediende schuifdeur, in combinatie met een onderrollend railsysteem, staat garant voor perfecte samenwerking met de robots.
Omdat het railsysteem zeer belangrijk is voor het gebruiksgemak en de werking van een deur op langere termijn hebben we bij Salco recent onze standaard onderrail verbeterd. Bij alle onderrollende schuifdeuren wordt vanaf heden de nieuwe onderrail toegepast, met onder andere de volgende voordelen:

Onderhoudsarm door vorm
Van Magnelis staal; hoge corrosieweerstand
7 keer beter dan verzinkt staal
Lichter van gewicht én voordeliger

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top