My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Je kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, waaronder het standhoudershandboek. Ook kun je via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van uw stand.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor de beurs met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Zij klikken op jouw bedrijfsnaam en vinden zo jouw bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over jouw eigen organisatie deelt voorafgaand aan het event. Zo bereik je al voor jouw daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Handleiding My Easyfairs

Wanneer je als exposant inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn opgebouwd uit verschillende
stappen. Wanneer je al deze stappen doorloopt en volledig vult, haal je het meeste rendement uit jouw
deelname en My Easyfairs. Per stap is een uitgebreide handleiding voor jou opgesteld.

Scroll naar top