praktische informatie

Op deze pagina tref je de praktische informatie aan met betrekking tot jouw beursdeelname. Hieronder vind je alvast het standhoudersregelement. Dit wordt later aangevuld met het standhandboek.

My Easyfairs

Na jouw inschrijving als exposant van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen ontvangt je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier plaatst u extra bestellingen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer.

Je kunt jouw eigen beurswebsite met bedrijfsinformatie via My Easyfairs met jouw logo, producten, innovaties, nieuws, contactgegevens vullen en nog veel meer. Zo ben je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar voor de bezoekers. Hiernaast ontvangt de bezoeker de informatie die je uploadt op de beurswebsite wanneer ze jouw reader op de stand scannen.

Standhoudersbadges en dinervouchers

Via My Easyfairs meld je al jouw standbemanning aan voorafgaand aan de beurs. De standbemanning krijgt dan een bevestiging waarmee ze toegang krijgen tot de beursvloer.

Willen ze ook blijven eten in het standhoudersrestaurant? Extra dinervouchers bestel je in de webshop. Jouw stand is inclusief dinervouchers voor 3 dagen voor 2 personen, deze haal je af bij de receptie.

Oeningstijden beurs

Dinsdag
Woensdag
Donderdag

23 november 2021
24 november 2021
25 november 202

13:00 – 22:00 uur
13:00 – 22:00 uur
13:00 – 22:00 uur

Opbouwdagen

Deze informatie komt zo snel mogelijk. 

 

Afbouwdagen

Deze informatie komt zo snel mogelijk. 

 

Scroll naar top