Deelname aan RMV Gorinchem biedt jou de unieke mogelijkheid om jaarlijks jouw producten/diensten, kennis en oplossingen in de kijker te zetten bij de agrarische sector, afkomstig uit Oost-, Midden- en Zuid-Nederland en de Duitse en Belgische grensgebieden.

PRESENTEER UW PRODUCTEN EN DESKUNDIGHEID

Kennis vergaren wordt door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2021. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

RELATIES VERSTERKEN ÉN UITBREIDEN

Tijdens de vakbeurs versterk je bestaande contacten en leg je de basis voor nieuwe. Ontmoet 18.000 brancheprofessionals!

BRANCHEBREED PLATFORM

Tijdens Runvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem staan actuele thema’s centraal. Tijdens editie 2019 was er een focus op diergezondheid, Internet of Things en innovaties.

Aftermovie RMV 2019

“Voor onze vaste klanten een jaarlijks herkenningspunt en voor potentiële nieuwe klanten om informatie over ons agrarische verzekeringspakket te verstrekken.”

Exposant - SAA-Maat Adviseurs B.V. (agrarisch verzekeringsspecialist)

“RMV Hardenberg was voor ons een meerwaarde voor de groei van ons bedrijf!”

Exposant - Nick Paepen (Herbavita)

“Evenementenhal Hardenberg is een belangrijke peiler onder ons bedrijf. Een vakbeurs met gerichte bezoekers en concrete aanvragen.”

Exposant - Klaas Willem Breunissen (Breunissen Montage)

Heb jij input?

Geef mede richting aan het veranderende landschap van de Rundvee & Mechanisatie branche en maak met jouw deelname hét verschil voor de toekomstige bedrijfsvoering van jouw klanten. Hiernaast kun je als exposant ook deel uitmaken van het programma met praktische workshops, innovaties, kennissessies en nog veel meer mogelijkheden.

Heb jij input voor één of meerdere kernthema’s en wil je onderdeel zijn van het programma van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2021? Wij horen graag van jou.

Scroll naar top