Lely presenteert zich op de RMV vakdagen Gorinchem

Terug van weggeweest! Dit jaar is Lely weer van de partij bij het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor de rundveehouderij in Nederland: de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem.

Na een jaar zonder beurzen mogen we weer. In november opent Evenementenhal Gorinchem  de deuren voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Een mooi moment om elkaar weer fysiek te ontmoeten.

 

Ben jij klaar voor de toekomst?

Dit jaar is het thema van de Lely stand ‘Klaar voor de toekomst?’. Neem een kijkje op de Lely stand en kom meer te weten over de oplossingen op het gebied van melken, voeren, diergezondheid, huisvesting en bedrijfsmanagement. De melk-, mest en voerrobots zullen live te zien zijn en ook kan jij kennis maken met de nieuwe managementprogramma Lely Horizon.

Ook is er dit jaar een stand aanwezig waar je meer te weten kunt komen over de nieuwe Lely Sphere. Dit is een circulair mestverwaardingssysteem voor het scheiden en hergebruiken van mineralenstromen op melkveebedrijven. Hierdoor is het mogelijk om 70 procent van de stikstofverliezen door emissies te gebruiken voor bemesting. De  specialisten van Lely vertellen jou hier graag meer over tijdens de RMV.

Kom je langs op de stand van Lely?

Lely is aanwezig op 23, 24, 25 november 2021 tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem op standnummer F122!

Deel dit bericht

Scroll naar top