Bekijk het gratis webinar ‘De toekomst van uw melkveebedrijf’

Beschrijving

Uw visie op de toekomst
Het geeft rust om te weten waar u staat en waar u naartoe wilt. Wilt u consolideren of juist op termijn uw bedrijf overdragen of beëindigen? Hoe concreter uw visie op de toekomst, hoe beter u nu de keuzes kunt maken die nodig zijn om daar te komen.

Bedrijfsovername
Een bedrijfsovername begint met een inventarisatie van de wensen en behoeften van de overdrager en opvolger. Ook de financiële positie is niet onbelangrijk. Wat zijn de verplichte en benodigde investeringen om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst? Een bedrijfsoverdracht is een langdurig traject dat al begint op de dag dat u besluit om samen te gaan werken.

Consolideren
Wat als er geen bedrijfsopvolging aanwezig is, u niet wilt stoppen of groeien, kunt u dan met uw huidige bedrijf nog voldoende inkomen creëren voor privé uitgaven?

Bedrijfsbeëindiging
Misschien denkt u over een bedrijfsbeëindiging. Dan is het belangrijk om na te denken over wat u na de beëindiging nodig heeft. Daarnaast heeft u ook te maken met fiscale en juridische consequenties.

Bekijk het webinar
In dit webinar vertellen bedrijfsadviseurs Willem Manders en Bas Korsten u hoe u zicht houdt op uw onderneming. Dit vormt de basis voor ondernemingskeuzes, zoals bedrijfsovername, consolideren of bedrijfsbeëindiging.

Media

Gallery

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top