Denkavit en MS Schippers slaan de handen ineen

Beschrijving

Denkavit und MS Schippers schließen sich zusammen

HAPERT – MS Schippers en Denkavit slaan de handen ineen: samen voorzien we de veehouder van een unieke productlijn. Samen ontwikkelden we MS Fit2GO, een lijn gezondheidsondersteunende producten voor biggen, koeien, kalveren, lammeren en pluimvee. Die krijgen de beste start dankzij MS Fit2GO. Deze unieke productlijn is vanaf 5 september 2022 verkrijgbaar via de webshop van MS Schippers.

Jongvee verdient een goede, gezonde start: specialist in jongdiervoeding Denkavit en agrarisch expert MS Schippers weten er alles van. Met de kwaliteitsproducten van de MS Fit2GO lijn bieden veehouders hun dieren die goede start. De productlijn bestaat uit verschillende ondersteuners die de weerstand van (jonge) dieren een boost geven. Hiermee kunnen beide bedrijven de markt nog beter bedienen.

MS Fit2GO
De innovatieve lijn bestaat uit vijf verschillende producten en geeft voor iedere situatie of fase een geschikte ondersteuning voor het (jonge) dier. Daar helpen beide bedrijven graag bij. Samen met de veehouder wordt gekeken welke producten op welk moment geschikt zijn. De veehouder krijgt passend advies en een duidelijke tijdlijn voor het gebruik van de producten.

Dé partner voor de veehouder
Samen groeien met een gezamenlijke passie voor de veehouderij: dat is waar MS Schippers en Denkavit voor staan. Door de krachten te bundelen zijn ze dé partner voor de veehouder. Denkavit heeft de kennis en expertise om ondersteunende producten voor de dieren te maken. MS Schippers beschikt over de deskundigheid en het netwerk in de veehouderij.

Uit hun partnership vloeit een kwalitatief hoogstaande productlijn voort waaraan tal van experts en adviseurs meewerken. Zo vinden veehouders kennis, kwaliteit en gemak op één plek.

Scroll naar top