Neptunus golfplaten: kwaliteit = topprioriteit

Beschrijving

Vezelcement golfplaten zijn onmisbaar in de land- & indsutriebouw. Het is de ideale dakbedekking die zorgt voor duurzame beschutting en minder vocht en geluid in de stallen. Maar natuurlijk wilt u golfplaten op uw dak die lang meegaan, super sterk zijn en eenvoudig in gebruik. Neptunus is de sterkste golfplaat op de Nederlandse markt.

Neptunus golfplaten bevatten enkel de beste vezels. Logisch, want alleen met de beste grondstoffen maak je golfplaten die het dak tegen de meest extreme weersomstandigheden beschermen.

Wij persen verschillende lagen vezelcement samen tot de ideale dikte. Maar daarna persen we ze nog een tweede keer onder hoge druk. Alleen zo krijgt u de sterkste golfplaat op de Nederlandse markt, ruim 50% sterker dan de Europese norm.

Neptunus golfplaten zijn 100% roestvrij. Ze gaan dus veel langer mee dan metalen platen die al snel kunnen roesten op de plaatsen waar de beschermlaag beschadigd of geperforeerd is.

U wilt natuurlijk naast een sterke ook een handige golfplaat die snel en gemakkelijk te plaatsen is. Met de voorgegroefde en afgeschuinde hoeken en aandacht voor veiligheid is Neptunus ook de favoriet van elke vakman.

Neptunus golfplaten zijn aan elke hoek lichtjes voorgegroefd. Zo kunt u ze gemakkelijk zelf afbreken, zonder dat er stof vrijkomt. Met de Neptunus golfplaat kunt u zo letterlijk alle kanten uit. Met één type plaat bedekt u elk dak zoals u het wilt.

De vakman waardeert bovendien dat de Neptunus golfplaten van SVK zorgen voor veel minder kans op ongevallen. Dat komt door hun licht gewafelde anti-slipstructuur en door de polypropyleen-verstevigingsbandjes.

Neptunus is ook de oplossing voor het condensvocht in uw stallen. Met hun damp-open poriënstructuur nemen ze de waterdamp op uit de binnenruimte en geven die geleidelijk weer af aan de buitenlucht. Bovendien dempen Neptunus golfplaten sterk het lawaai van hevige regen of hagel. Zo dragen ze bij tot een aangename leefomgeving voor mens en dier.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll naar top