Nieuw! Gallagher klein en krachtig stroomapparaat op zonne-energie

Beschrijving

Nieuw! Gallagher klein en krachtig stroomapparaat op zonne-energie

De S6 en S12 zijn kleine en krachtige schrikdraadapparaten. Zeer geschikt voor de kleinere tuin voor het binnenhouden van huisdieren. Denk bijvoorbeeld aan een hond of kat in de tuin of op de camping. De S6 en S12 kunnen eenvoudig gemonteerd worden en makkelijk gekoppeld worden op een ijzeren mobiele paal. Vereist minimale onderhoud.

– Eenvoudig te monteren aan mobiele paal (Ring Top Paal).
– Bescherm huisdieren en tuinen
– Binnenhouden van huisdier (bijv. op de camping)
– Geen netstroom nodig. Kan op elk gewenste plaats geplaats worden.
– Voorzien van snellere oplaadbare batterijen
– Ring Top palen zijn in de winkel per stuk verkrijgbaar.

Gallagher geeft 7 jaar garantie
Gallagher is wereldwijd het grootste kwaliteitsmerk in elektrische afrasteringen. Omdat wij sterk geloven in de bewezen kwaliteit van onze producten kunnen wij u vol vertrouwen maar liefst 7 jaar garantie bieden op onze schrikdraadapparaten.

Elk schrikdraadapparaat dat de fabriek in Nieuw-Zeeland verlaat, wordt uitgebreid getest voordat het daadwerkelijk te koop wordt aangeboden. Ook in het veld wordt de kwaliteit steeds weer bewezen doordat wij regelmatig apparaten van maar liefst 20 jaar of ouder tegenkomen die nog perfect functioneren!

Daarom heeft Gallagher een rotsvast vertrouwen in haar prachtige producten. Dat is de reden dat wij u met trots onze schrikdraadapparaten aanbieden met de garantie dat u er lang plezier van zult hebben.

Scroll naar top