RMV Gorinchem gaat veilig en verantwoord open, met aangepaste openingstijden

GORINCHEM – De extra coronamaatregelen die zijn afgekondigd in de persconferentie van vrijdag 12 november hebben weinig gevolgen voor Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Evenementenhal Gorinchem. Dat betekent dat RMV Gorinchem zijn deuren zal openen zoals gepland op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 november. Aangezien Evenementenhal Gorinchem een doorstroomlocatie is, gelden er geen beperkingen voor bezoekersaantallen. Alleen de openingstijden zijn conform het overheidsbesluit veranderd naar 10.00 tot 18.00 uur.

 

“Al vanaf eind augustus organiseren wij beurzen en treffen wij veiligheidsmaatregelen, zoals het coronatoegangsbewijs en ruimere gangpaden. Hierdoor zijn wij in staat om beurzen veilig te laten plaatsvinden, er hebben zich dan ook geen bijzonderheden voorgedaan. Dat de overheid nu ook zijn vertrouwen blijft uitspreken naar de beurzensector, doet ons enorm goed. Wij hebben laten zien dat we in staat zijn (zakelijke) evenementen veilig en verantwoord te organiseren”, zegt CEO Jeroen van Hooff van beursorganisatie Easyfairs Nederland.

 

Van Hooff: “Wij zijn ontzettend blij dat het besluit genomen is dat onze vakbeurzen, waaronder RMV Gorinchem, door kunnen gaan. Wat ons betreft de enige juiste beslissing, aangezien wij eind augustus al begonnen zijn met de organisatie van evenementen, waarbij de veiligheid van onze bezoekers, exposanten, toeleveranciers en eigen medewerkers altijd voorop staat. Hierin worden wij altijd gesteund door de overheid en de lokale veiligheidsregio. Zij zien dat onze protocollen zorgen voor een veilige omgeving op onze beurzen.

 

“Bovendien zijn al onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen succesvol beoordeeld door SGS, de wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. Hierin zijn wij verder gegaan dan welke beursorganisatie dan ook, omdat we alles-op-alles zetten om de meest veilige plek te creëren om elkaar te ontmoeten”, aldus Van Hooff.

 

Naast de maatregelen die sinds eind augustus al getroffen worden bij Evenementenhal Gorinchem (zoals het coronatoegangsbewijs, extra schoonmaak en ruimere gangpaden), wordt er naar aanleiding van de persconferentie één aanpassing doorgevoerd. Tijdens de persconferentie is gecommuniceerd dat vakbeurzen uiterlijk om 18.00 uur de deuren moeten sluiten, dus die sluitingstijd zal dan ook gelden voor RMV Gorinchem. Hierdoor is de beurs te bezoeken op 23, 24 en 25 november van 10.00 tot 18.00 uur. Verder is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar wordt deze wel gratis beschikbaar gesteld aan iedereen die deze wenst te dragen. Voor meer info: www.rmv-gorinchem.nl.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top