Laat je bijpraten op vaktechnisch gebied over verschillende instrumenten voor slimme en rendabele emissiereductie in de stal en op het land 

en krijg een heldere update van de subsidie- en investeringsmogelijkheden. 

 

Stel eenvoudig via de chat je vragen aan een keur van experts tijdens een van de interactieve webinars. Bekijk tussendoor ook nog even de hoogtepunten van de Smart Animal Farming-sessies RMV Hardenberg en woon live de uitreiking van de RMV Publiekstrekker Verkiezing 2021 bij. 

 

Meld je nu gratis aan via de button direct onder het programma ! Je hoeft je maar één keer aan te melden, log op 10 december tussen 11:00-17:00 uur in wanneer je wil en kies zelf welke sessies je wilt bijwonen! Tijdens RMV Online wordt tussen 16:30-17:00 uur ook de winnaar van de RMV Publiekstrekker Verkiezing 2021 bekend gemaakt. Breng je stem uit via de button onderaan deze pagina.

 

 

 

Programma

11:00 – 12:30 uur – Webinar “Slim en rendabel naar een emissieneutrale landbouw “

Management, investeringen & innovaties uitgelicht.

 

  • Alles over de subsidieregeling voor groen-economisch herstel in de landbouw. Om welke investeringen gaat het , om welk subsidiepercentage en hoe de subsidie aan te vragen.
  • Innovaties uitgelicht. Benutten van innovaties, wat levert dat op?

Met onder andere Simon de Ridder (De Heus)  Marcel Leentvaart (RVO), Ruthger Steenbeek (Countus Herre Bartlema ( NCOK ). Host: Noud Janssen (Agrivaknet)

 

 

12:30-13:30 uur – RMV Gemist 

Compilatie Talkshow Smart Animal Farming RMV Hardenberg 24 oktober 2021

 

Henk Hanskamp (Hanskamp Agrotech ), over het CowToilet Frans Versteegen (  DLF ) over de keuze in gewassen voor de toekomst & Timo Spijkerboer ( EAZ Windmolens ) over slimme energie-opwekking op het boerenbedrijf.

 

13:30 – 15:00 uurWebinar “Slim en rendabel naar emissieneutrale landbouw”

Nieuwe technologie uitgelicht en uitgelegd.

 

13:30-14:30 uur ‘Precisiebemesting met circulaire meststoffen (kunstmestvervanging)”

Pitches en de praktijk aan het woord met 

 

Met Herre Bartlema (NCOK), Jos Laan ( Van der Stelt)

& Bert Ebbekink ( Slootsmid)

 

 

14:30-15:00 uur “Stikstof, fosfaten & broeikasgassen – Brongerichte totaal-aanpak óp de boerderij en met verdienmodel

 

Waarom te focussen op totaal-aanpak & op de boerderij?

Met onder ander een overzicht van technologieën:

 Vergisters in Nederland: Host, BiogasPlus, Biolectric. Nageschakelde technieken: Lely, JoZ, CircularValues, CCS, ASKOVE, Colsen, MEZT,….

 

 

En een blik over de grens ( Belgie & Frankrijk)

 

 

Met Hans Degrande (Biolectric) en Jack van Poppel

( melkveehouder en bestuurslid RFC Jumpstart)

 

15:00-15:30 uur RMV Gemist

Presentatie Herre Bartlema Talkshow Smart Animal Farming RMV Hardenberg 24 oktober 2021

De beginselen van precisiebemesting & de Afrekenbare Stoffenbalans in een notendop.Met

15:30 – 16:30 uur Webinar “Gras & Ruwvoer” 

Vers en geconserveerd gras met een verdienmodel, bemesting en bodemgezondheid.


Met Wim de Hoop ( Kennis Centrum Groene Groei)  en Leo Bil ( Nxt Fertilizers )

 

 

16:30-17:00 uur – Bekendmaking winnaar RMV Publiekstrekker Verkiezing 2021

Breng nu onderaan deze pagina je stem uit, maak kans op een leuke prijs en kijk live mee met de uitreiking! Stemmen kan nog tot vrijdagochtend 10:00 uur.

RMV PublieksTrekker 2021

Stem op jouw favoriete trekker en maak kans op een bodywarmer naar keuze van een van deelnemende merken!

Tot vrijdag 10 december 10:00 uur kun je stemmen op een van onderstaande 6 Toptrekkers. Het gaat om modellen die tijdens voor RMV Hardenberg te zien zijn geweest en/of op RMV Gorinchem te zien zouden zijn geweest. Inzendingen zijn gedaan door de Gezamenlijke Dealernetwerken. Meld je aan voor RMV Online en kijk live mee met de uitreiking op vrijdag 10 december tussen 16:30- 17:00 uur.

Krijg je hieronder niet gelijk video’s en afbeeldingen in beeld? Ververs dan even deze pagina.

STEYR ABSOLUT CVT

 

 

 

Waarom de Steyr Absolut CVT zou moeten winnen:

Naast het merk Case IH zijn we trotse dealer van Steyr (beide merken van CNH, werelds grootste fabrikant van landbouwwerktuigen). Steyr heeft onlangs de nieuwe Steyr Absolut CVT gepresenteerd. De Steyr Absolut CVT is op maat gemaakt voor elke uitdaging en ontworpen als praktisch het ultieme werkpaard. De continu variabele transmissie en tal van technische innovaties geven deze serie uitstekend werk- en bedieningscomfort. Er is keuze uit vier modellen van 185 tot 271 pk. Eén ding hebben ze gemeen: de unieke transmissie garandeert superieure prestaties.Naast deze kenmerken onderscheidt de Steyr Absolut zich als marktleider op het gebied van precisielandbouw met Steyr S-Fleet telematicasystemen; spoorgeleiding, datamanagement, bediening van alle werktuigen door de ISOBUS-functie en nog veel meer.Kortom de ideale trekker voor agrarische- en loonwerkbedrijven.

VALTRA G125e ACTIVE ( met af-fabriek voorlader)

 

Waarom de Valtra G125e Active zou moeten winnen:

U wilde een voorlader-kampioen en nu heeft u hem. De G-serie wordt geleverd met een geïntegreerd heavy-duty subframe, een lock-and-go-laderbevestiging en een modern, strak ontwerp met gesloten leidingen. Het zicht is uitstekend, inclusief een glazen dak. Gebogen parallelle hefstangen volgen de motorkaplijn van de tractor. Ons volledig op maat gemaakte lader portfolio heeft elektronische bedieningselementen in alle versies. Daarnaast brengt de G-serie compacte afmetingen en een lichtgewicht, wendbaar design samen. Of het nu in het veld, op uw erf of ergens totaal anders is, dit is uw betrouwbare working machine.

JOHN DEERE 6120M AUTOPOWER

 

 

Waarom de John Deere 6120M AUTOPOWER zou moeten winnen:

Dit is een compactere 6M-tractor dan John Deere ooit heeft ontwikkeld, met een laag motorkapontwerp dat optimaal zicht aan de voorzijde van de machine biedt. Bovendien is door de toepassing van een smallere stuurwielkap en de nieuw ontworpen panoramaruit in het cabinedak een optimaal zicht verkregen voor laderwerkzaamheden of voor werkzaamheden in krappe ruimten. Deze tractoren vervangen de tractoren van de vroegere 6M-, 6MC- en 6RC-series met vier nieuwe viercilindermodellen van 90 tot 120 pk en een wielbasis van 2,4 m.

MASSEY FERGUSON 8s

 

 

 

Waarom de Massey Ferguson 8s zou moeten winnen:

Massey Ferguson kondigt met trots de introductie aan van nieuwe modellen, waarmee het opvallende nieuwe tijdperk en de vele trendsettende ontwikkelingen vanuit de geavanceerde MF 8S serie worden voortgezet. De cabine is grijs, zoals hij dat vroeger bij de 2000- en 3000-serie ook was en heeft maar liefst een inhoud van 3,4 m3. Doordat twee stijlen ontbreken is de hoeveelheid glas in de cabine flink vergroot naar een totaal glasoppervlak van 6,6 m2. De cabine helt voorover, wat het zicht vergroot en zon-instraling vermindert. Het geluidsniveau in de cabine ligt op 68 decibel, wat uitzonderlijk laag is voor tractoren in dit segment. Tussen de cabine en de motorkap is een ruimte van 24 cm. Deze ambitieuze scheiding verbetert zichtbaarheid, comfort, geluid, warmte-isolatie en koelefficiëntie! Dit ontwerp beschermt de bestuurder! De rijervaring is uniek! Trillingen worden niet doorgegeven aan de bestuurder vanwege de mechanische cabinevering.

T5.140 Dynamic Command

 

 

Waarom de T5.140 Dynamic Command zou moeten winnen:

De  T5.140 DCT is een trekker die uitermate geschikt is voor de veehouderij sector. De T5.140 DCT beschikt over een zeer efficiënte Dynamic Command transmissie. Een versnellingsbak die gebruikmaakt van dubbele koppeling techniek.

Met het optionele nieuwe lage dak waarin het glas doorloopt, is deze trekker ook zeer geschikt voor voorladerwerk. De T5.140 DCT bied rondom veel zicht, is makkelijk te bedienen en is compact. Daardoor een echte allround trekker voor allerhanden gebruik, bijvoorbeeld op een veehouderij.

Deutz-Fahr Agrotron 6155.4 TTV

 

Waarom de Deutz-Fahr Agrotron 6155.4 TTV zou moeten winnen:

Een zeer compleet uitgevoerde compacte krachtpatser met ongeëvenaard hoog rijcomfort.

Deze trekker staat op brede VF (Very Flexible) banden. Dit geeft de trekker een “stoere” uitstraling maar zorgt er ook zeker voor dat de kans op structuurbederf van de ondergrond wordt verkleind. Doordat deze trekker voor de meest recente GPS systemen is voorbereid en over een ISObus systeem beschikt is deze uitermate geschikt voor de moderne akkerbouwer, veehouder of loonwerker. De luchtgeveerde Maxivision cabine biedt maximaal comfort voor de bestuurder. De armleuning met MaxCom joystick  maken de bediening van deze trekker eenvoudig, intuïtief en comfortabel. De soepele TTV transmissie in combinatie met de geveerde vooras maken deze Deutz-Fahr Agrotron 6155.4 TTV naast het veldwerk ook zeer geschikt voor het transport over de weg. Het moderne design geven een de trekker een moderne uitstraling.

STEM HIER!

Jouw gegevens worden niet gedeeld met de deelnemende partijen of voor andere commerciële doeleinde gebruikt. 

Scroll naar top